Gratis kennismaking Gratis kennismaking
Menu

Stress & Burn-out

Last van stress of een burn-out?

Burn-out is een staat van fysieke, emotionele en mentale uitputting veroorzaakt door langdurige en overmatige stress. Het komt vaak voor bij professionals die het gevoel hebben dat ze niet de controle of erkenning krijgen die ze verdienen. Stress en spanning kunnen zowel externe als interne oorzaken hebben, zoals hoge werkdruk, slechte relaties, of perfectionisme. Behandeling kan bestaan uit stressmanagementtechnieken, counseling, vakanties en soms medicatie.

Symptomen

Ken je dat gevoel dat je op een tredmolen zit die steeds sneller gaat? Je bent uitgeput, je kunt je niet concentreren en zelfs slapen lijkt niet te helpen. Als dit aanhoudt, kan dit een burn-out zijn, vaak veroorzaakt door chronische stress op het werk of thuis. Het is belangrijk om een stap terug te doen, te rusten en soms professionele hulp te zoeken om weer in balans te komen.

Hoe wij kunnen helpen

We begrijpen dat zelfliefde een reis is. Onze therapeuten zijn getraind om je te helpen de cyclus van negatieve zelfspraak te doorbreken, door met jou samen te werken aan zelfacceptatie en zelfwaardering. We maken gebruik van evidence-based technieken, afgestemd op jouw behoeften en comfort.