Gratis kennismaking Gratis kennismaking
Menu

Over ons

Ismail El Hami
Ismail El Hami
IT Consultant en heeft jarenlange ervaring in de IT advies- en IT audit-sector, bij o.a. Ernst & Young en Deloitte. 
Rina Alić
Rina Alić
Adviseur Jeugd, Zorg & Veiligheid in de publieke sector en heeft een achtergrond in arbeids- en kinderpsychologie.

Om de toegang tot kwalitatieve geestelijk gezondheidszorg toegankelijker te maken, omzeilen we barrières van tijd, afstand en taal. Wij brengen onze kennis van de digitale wereld en de GGZ bijeen.

Visie

Ons streven is om de toegang tot kwalitatieve geestelijke gezondheidszorg beter toegankelijk te maken. De Online Psycholoog biedt een antwoord op de bestaande wachtlijsten in de GGZ. Vanuit het gemak van jouw eigen huis kan je werken aan jouw persoonlijke hulpvragen met de hulp van een erkende psycholoog die écht bij jou past. Tevens wordt de beschikbaarheid van psychologen vergroot doordat ook zij genieten van het gemak van thuis, online en het flexibel indelen van de eigen agenda.

Missie

De Online Psycholoog neemt de barriéres van tijd en afstand weg door handig gebruik te maken van digitale- en online tools. Onze missie is om de geestelijke gezondheidszorg beter toegankelijk te maken door drempels weg te nemen. Stadsgrenzen en reisafstand vormen niet langer een obstakel. Je bent niet langer afhankelijk van GGZ-aanbod bij jou in de buurt, wij koppelen onze cliënten aan erkende psychologen door heel Nederland.